A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Sitemap  
AllStarPics Statistics
Galleries:
Pictures:
Comments:
22,394 [NEW]

You are here: Pics  >  Tingulli 3nt Pics (213 pics of Tingulli 3nt)

Tingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3ntTingulli 3nt

Tingulli 3nt Pics

Tingulli 3nt
VIEWS:470
  VOTES:1
star rating
RATE   Yes No

Tingulli 3nt Snapshot


Profile Bio Text
Grupi Tingulli 3 tani më grup i mirënjohur kosovar është formuar në vitin 1996. Grupin e formoi Getoar Selimi. Getoari lindi me 3 korrik 1982 në Prishtinë dhe si fëmijë në vitin e cekure kishte këngën e parë të cilën e këndoi së bashku me këngëtaren Anita Vukpalaj. Kjo këngë titullohej "Rap adhuroj" po në vitin në fjalë Getoari bashkëpunoi me Jeton Topushen dhe Besa Gashin me ç'rast grupi mori emrin e tre tingujve " Tingulli 3 ".Mirëpo pas një kohe tejet të shkurtër,pas dy këngëve të realizuara arrin deri në ndërprerjen e bashkëpunimit.Pas kësaj në grupin "TINGULLI 3" hyri Agon Sylejmani (BIG XIG) i lindur në Prishtin më 28 korik te vitit 1982 , Getoari vendosi të vazhdojë ta mbaj emrin "Tingulli 3".Pas dy vitesh lindi idea që të formohej një rep klan.Kjo ide edhe u realizua dhe u formua klani i quajtur "Kosova Out Laëz Clan".Me formimin e këtij klani filloi edhe bashkëpunimi me grupet tjera që bënin pjesë në klanin në fjalë.Duhet cekur se pas një kohevetmi anëtart e Tingullit 3 filloi bashkëpunimin me grupin "Hija e Jetës".Pas tri vitesh nga ky bashkëpunim doli kënga e re e Tingullit 3 "G Funk Geloxia" ku duhet cekur se në këtë këngë mori pjesë edhe afrim Muqiqi.Ky ishte një hap i ri për ripërtrimin e Tingulli 3.Më pas pësoi edhe bashkëpunimi me Etno Engjujt,grup i cili ishte pranë Tingulli 3.Në bashkëpunm me Etno Engjujt me anëtarët e së cilit grup ishin edhe shokë të mirë,më vonë doli edhe kënga e parë K.OL.C "Dëshira për jetë".Pas një kohe doli edhe spoti i kësaj kënge.Spoti në fjalë ishte spot i mirë i kohës.Njëherit duke cekur se pas një pune të mundimshme ,të madhe në kuadër të klanit pasuan edhe mosmarrëveshjet e grupeve që përbenin klanin në fjalë. Pas këtyre mosmarrëveshjeve arriti edhe deri te shkapërderdhja e K.OL.C-së me ç'rast secili grup për realizimin e albumeve vazhdoi veprimtarinë e vetnë mënyrë individuale.Pas të gjitha këtyre ngjarjeve Tingulli 3 me një aktivitet të fuqishëm dhe të fortë dhanë maksimumin për të qenë ata që janë sot.Pas punës serioze u realizua edhe albumi i parë i titulluar "Prishtina Fuckin City" ku bënin pjesë këngë të reja por edhe disa të vjetra.Pastaj vazhduan bashkëpunimet në vitet më tej Më pas emri i grupit u ndryshua dhe u bë Tingulli 3nt.Në vitin 2005 u bë edhe bashkëpunim me 2po2 me këngën " Prishtinali ".Pastaj edhe u realizua albumi "I 3NT".I bën disa bashkëpunime me këngëtarët e estradës si:Fatime Kosumi,Elvana Gjata,Genta Ismajlin,Soni Malaj,Skillz,Lyrical Son,KaOS,Don Pizhi,Dj Blunt,Real1,Tunen dhe së fundi me Ermal Fejzullahun.Albumi i fundit dhe më i suksesshmi ishte "Pika për Vesh" që u realizua në vitin 2008. Sot Tingulli 3nT është i përbërë nga: Getoar Selimi (Ghetto Gold) dhe Agon Sylejmani (Big Xig).

Origin
Kosovo

Music Genre (Text)
Rap, Hip-Hop

Group Members
Getoar Selimi (Ghetto Gold, Agon Sylejmani (Big Xig)

Tingulli 3nt Picture Gallery
Share This on the Web


Post a Comment

Your Name:
Your Email:
This will not appear on the site
Message:


DISCLAIMER:
You are solely responsible for the comments and other content that you post. AllStarPics.Net accepts no responsibility whatsoever in connection with or arising from such content.

T1 | T2 | T3 | T4 | T5 | T6 | T7 | T8 | T9 | T10 | T11 | T12 | T13 | T14 | T15 | T16 | T17 | T18 | T19 | T20 | T21 | T22 | T23 | T24 | T25 | T26 | T27 | T28 | T29 | T30 | T31 | T32 | T33 | T34 | T35 | T36 | T37 | T38 | T39 | T40 | T41 | T42 | T43 | T44 | T45 | T46 | T47 | T48 | T49 | T50 | T51 | T52 | T53 | T54 | T55 | T56 | T57 | T58 | T59 | T60

Latest Site Comments

Charlize Theron Pics

Posted by DOUGLAS J. KIRKHAM Oct 10, 2017

Who is the most searched actor and actress on your website?

Iman Pics

Posted by jay Oct 8, 2017

where can I buy pictures of IMAN?

Reba McEntire Pics

Posted by Barbara Westleintg Oct 8, 2017

I have a daughter-in-law who dearly loves you (as do I). I would to give he...

Miley Cyrus Pics

Posted by elvisdreamer Oct 6, 2017

you are so gorgeous. looked fabulous on the fallon show,inthe white dress, ...


Browse Movie GalleriesTingulli 3nt Links


Related Galleries    Desktop | Mobile
    This website is part of the FamousFix entertainment community. By continuing past this page, and by your continued use of this site, you agree to be bound by and abide by the Terms of Use. Loaded in 0.09 secs.
    Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy
    Copyright 2006-2018, FamousFix