A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Sitemap  
AllStarPics Statistics
Galleries:
Pictures:
Comments:
22,394 [NEW]

You are here: Pics  >  Gold Ag Pics (168 pics of Gold Ag)

Gold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold AgGold Ag

Gold Ag Pics

Gold Ag
VIEWS:15,545
  VOTES:7
star rating
RATE   Yes No

Gold Ag Snapshot


First Name
Arian

Last Name
Agushi

Full Name at Birth
Arian Agushi

Profile Bio Text
Arian Agushi (Gold AG) ka kaluar 10 vjet të fëmijërisë në Preshevë, pra në vendlindjen e babait, gjyshit, stërgjyshit e tij. Ka jetuar dhe është rritur si çdo fëmijë tjetër shqiptar i asaj ane. Babai i tij vdiq kur i kishte 6 vjet dhe që atëherë e deri tash jeton me nënën e tij, të cilën e ka gjënë më të shtrenjtë në botë. Arian Agushi i njohur si Gold AG karierën e tij e filloi si 13 vjeqar, ai shkollën fillore e ka filluar në Preshevë, ndërsa në vitin 1997 kur u shpërngul në Prishtinë për të jetuar e vazhdoi këtu nga klasa V në shkollën fillore Hasan Prishtina ku dhe e mbaroi, pastaj u regjistrua në shkollën e mesme elektroteknike. Emri Gold AG është i përbër nga Arian (Gold-eng) + AGushi = Gold AG. Në vitin 2000 e bëri këngën e 1 këndoi 6 herë për Preshevën , Gold AG në cdo këngë të tij ai fol vetëm realitetin, këngët ai i inqizon në studion e Andin Randobraves dhe Faton Dolakut. Gold AG repin e solli në Preshevë prej kur që vathët e Gold Ag's i pengonin shumë njerëzve dhe i thonin me plot kuptimin e fjalës ky qenka "DROGIRASH". Në vitin 2009 pak ditë para muajit të shejntë të Ramazanit Ariani u kthye kah Islami, edhe pse në trupin e tij gjenden shumë tatuazhe ai thotë se pamja e jashtme nuk ka shumë rëndësi, rëndësinë më të madhe e ka brendësia e zemrës. Gold AG pasi braktisi alkoolin dhe cigaren para 2 vjetësh, tash është më aktiv dhe nganjëherë kohën e lirë e kalon në fitnes, ndërsa prej sporteve ai preferon më shumë notin. Pos punës së palodhëshme që bën si këngatarë ai pasi mbaroi shkollën e mesme elektroteknike, vazhdoi studimet ku dhe tash është në Fakultetin e Dizajnit në Prishtinë.

Gender
Male

Birthday
1986-07-28

Zodiac Sign
Leo

Nationality
Kosovar

Age
32

Gold Ag Picture Gallery
Share This on the Web


Posted by harbin potera

Posted Aug 13, 2013

arjan agushi a.k.a gold ag nje nga reperat më të mir shqiptar

Post a Comment

Your Name:
Your Email:
This will not appear on the site
Message:


DISCLAIMER:
You are solely responsible for the comments and other content that you post. AllStarPics.Net accepts no responsibility whatsoever in connection with or arising from such content.

G1 | G2 | G3 | G4 | G5 | G6 | G7 | G8 | G9 | G10 | G11 | G12 | G13 | G14 | G15 | G16 | G17 | G18 | G19 | G20 | G21 | G22 | G23 | G24

Latest Site Comments

Charlize Theron Pics

Posted by DOUGLAS J. KIRKHAM Oct 10, 2017

Who is the most searched actor and actress on your website?

Iman Pics

Posted by jay Oct 8, 2017

where can I buy pictures of IMAN?

Reba McEntire Pics

Posted by Barbara Westleintg Oct 8, 2017

I have a daughter-in-law who dearly loves you (as do I). I would to give he...

Miley Cyrus Pics

Posted by elvisdreamer Oct 6, 2017

you are so gorgeous. looked fabulous on the fallon show,inthe white dress, ...


Browse Movie GalleriesGold Ag LinksDesktop | Mobile
This website is part of the FamousFix entertainment community. By continuing past this page, and by your continued use of this site, you agree to be bound by and abide by the Terms of Use. Loaded in 0.20 secs.
Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy
Copyright 2006-2018, FamousFix