A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Sitemap  
AllStarPics Statistics
Galleries:
Pictures:
Comments:
22,391 [NEW]

You are here: Pics  >  Besnik Caka Pics (17 pics of Besnik Caka)

Besnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka Nrg BandBesnik Caka

Besnik Caka Pics

Besnik Caka
VIEWS:487
  VOTES:0
star rating
RATE   Yes No

Besnik Caka Snapshot


First Name
Besnik

Last Name
Caka

Full Name at Birth
Besnik Caka

Gender
Male

Profile Bio Text
NRG Band u themelua gjatë vitit 2000 nga tre vëllezërit - Qaka, me bashkangjitjen e Besnikut (vokal dhe tupana) dy vëllezërve të tij, Arbenit (gitarë) dhe Metit(bas), që të dy deri atëherë, anëtarë të ish grupit Dora D’Istria. Arbeni e Meti si Dora D’istria, në vitet 1992-93, u paraqiten në disa rock festivale me disa shokë muzicientë, si Boom Festivali – në Mitrovicë, dhe Rock Festivali – në Pejë. Në vitin 1996 ata realizuan inçizimin e parë – “Funk-in t’a dëgjojmë”, në studion e mirënjohur të kohës “Positive Enertainment” të Enis Preshevës, por për fat të keq për shkak të rrethanave të atëhershme – ky inçizim nuk arrijti deri te auditoriumi. Pas kësaj pason një periudhë e bashkëpunimit me disa bende tjera. Në formacionin e ri, NRG Band, që nga viti 2000, përveq që performoi nëpër shumë klube anëkënd Kosovës e të trojeve tjera shqiptare, u paraqit edhe në disa festivale, si: BBC (Rritëm e Pop) në Tiranë, në vitin 2002, e më pas në Prishtinë BBC – 2003 ... pastaj në SHOW FEST 2003 e 2004 etj, e në të cilat paraqitje arrijti suksese të shkëlqyeshme. Në ndërkohë, vokali i grupit – Besniku u paraqit si mysafir në disa këngë në dy albumet e fundit të “Rritmit të Rrugës”. Në fund të vitit 2004 realizohet albumi i parë i grupit - “Ama ...” me gjithsejt 12 këngë. Si mysafir në album me nga një send paraqiten Babuka, Rritmi i Rrugës, Etno Engjujt si dhe një duet realizohet me Adelina Thaqin. Menjëherë pas realizimit të albumit, grupit i bashkangjitet edhe anëtari i katërt, Vedat Maxhuni – sint, dhe rrjedhimisht pas kësaj periudhe të editimit të albumit dhe konsolidimit pason paraqitja e grupit në skena e klube, festivale si dhe në disa koncerte humanitare nëpër Kosovë, Maqedoni, Shqipëri e në diasporë. Në ndërkohë, gjatë vitit 2005, pregaditet edhe albumi i dytë i bendit, i cili për shkak të një vonese të natyrës teknike, mbeti të realizohet diku gjatë muajit prill, 2006 . Po gjatë këtij viti NRG Band për pos një kontiuniteti të vazhueshëm që patën në skenat e ndryshme në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni. Mal të Zi dhe diaspor Nrg Band u mori pjesë në Këngen Magjike 2006 dhe 2007 më këngen "Luja bab luja" dhe "Hajde me mu ni natë" ku dhe shperblyen me disa Çmime. Në grup hyri anëtar i ri Xhengiz Boshnjaku - sint. Nrg Band gjatë verë 2007 ka relizuar edhe video klipin e balladës nga albumi Paja Paja "AIDA" po ashtu edhe te bashpkonimit në mes Nrg Band dhe Orinda Huta me këngen "As fejesa e as martesa". Me kalimin e kohës ata u afruan afër publikut me këngën "Urgjentisht" ku bënë një "bum" në publikun shqiptar. Më pas ata e ripërtrijnë këngën "Drenushë" të kënduar vite më parë nga grupi Minatori. Jo kot, ata në vitin 2008 u zgjodhën "Best Group" në trojet shqiptare duke u bërë grupi më i sukseshëm i vitit. Me këngën "Nina" ata fituan gjithashtu shumë çmime. Në vazhdim, grupi pejan pas shumë koncerteve, mbrëmjeve të natës, sukseseve të ndryshme dolën në pah me këngën "Studentja". Pas kësaj kënge ata bashkëpunuan edhe me Mc Beken ku "rindërtuan" këngën "Shehide". Vera 2010 për Nrg Band ishte sukses gjithmonë më i madh. Ata kompozuan këngën "Duame" ku me të morën pjesë live në Top Fest 7, ku arritën deri në finale dhe u shpërblyen me çmime. Pas këtyre sukseseve në Shqipëri, ata dolën me këngën "Atmosfera" ku klubet e natës ishin të stërmbushura kur këndonte grupi Nrg Band. Me tu afruar festat e fundvitit ata kompozuan një këngë për diasporën të quajtur "Me gaz e lot", dhe morën pjesë në vende jashtë Kosovës për mbrëmje muzikore në diasporë. Ata lansuan edhe këngën Rina me të cilën morën pjesë në Top Fest 8 dhe u shpërblyen me çmimin "Top Albanian Radio". Më pas ata bënë edhe spotin e këngës me mjaft sukses në publik dhe hodhën në shitje albumin e 4 të tyre.

Nationality
Kosovar

Besnik Caka Picture Gallery
Share This on the Web


Post a Comment

Your Name:
Your Email:
This will not appear on the site
Message:


DISCLAIMER:
You are solely responsible for the comments and other content that you post. AllStarPics.Net accepts no responsibility whatsoever in connection with or arising from such content.

B1 | B2 | B3 | B4 | B5 | B6 | B7 | B8 | B9 | B10 | B11 | B12 | B13 | B14 | B15 | B16 | B17 | B18 | B19 | B20 | B21 | B22 | B23 | B24 | B25 | B26 | B27 | B28 | B29 | B30 | B31 | B32 | B33 | B34 | B35 | B36 | B37 | B38 | B39

Latest Site Comments

Charlize Theron Pics

Posted by DOUGLAS J. KIRKHAM Oct 10, 2017

Who is the most searched actor and actress on your website?

Iman Pics

Posted by jay Oct 8, 2017

where can I buy pictures of IMAN?

Reba McEntire Pics

Posted by Barbara Westleintg Oct 8, 2017

I have a daughter-in-law who dearly loves you (as do I). I would to give he...

Miley Cyrus Pics

Posted by elvisdreamer Oct 6, 2017

you are so gorgeous. looked fabulous on the fallon show,inthe white dress, ...


Browse Movie GalleriesBesnik Caka LinksDesktop | Mobile
This website is part of the FamousFix entertainment community. By continuing past this page, and by your continued use of this site, you agree to be bound by and abide by the Terms of Use. Loaded in 0.08 secs.
Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy
Copyright 2006-2019, FamousFix