A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Sitemap  
AllStarPics Statistics
Galleries:
Pictures:
Comments:
22,349 [NEW]

You are here: Pics  >  Gjyste Vulaj Pics (2 pics of Gjyste Vulaj)

Gjyste Vulaj Pics

Gjyste Vulaj
VIEWS:3,181
  VOTES:2
star rating
RATE   Yes No

Gjyste Vulaj Snapshot


Wikipedia Text

Gjyste Vulaj (born on July 9, 1977 in the small town of Vuksanlekići, Montenegro) is a very famous Albanian singer who sings Pop music and many other genres. Her name is widely known through the Albanian population and she has come to a very high place in popularity. She has been singing for nearly 20 years. Not only does she sing, but she writes the lyrics to all of her songs, and has experience in graphic designing as well. She is married to Sokol Vulaj from Vuksanlekići and they have one daughter together, Rozana Vulaj, and one son Besart Vulaj.


Birthday
1977-06-09

Zodiac Sign
Gemini

First Name
Gjyste

Last Name
Vulaj

Profile Bio Text
Është një këngëtare shqiptare të muzikës pop dhe potpurri. Deri tani Gjysta ka publikuar gjashtë albume dhe një videokasetë. Përveç këndimit, Gjystja shkruan edhe tekste për kënga, merret me dizajn grafik, ajo po ashtu merret edhe me rregullimin e montazhit të videoklipeve. Me zërin tim i shëroj njerëzit 100 %. Që dhjetë vite është e martuar me Sokol Vulaj me të cilin ka një vajzë. Emri i saj tashmë është bërë i njohur në muzikën shqiptare. Tani ajo është bërë shumë e adhuruar nga të gjithë shqipatrët kudo jetojnë. Zëri i saj ka arritur të depërtojë pothuaj në çdo shtëpi shqiptare. Deri më tani Gjystja ka realizuar katër albume dhe një videokasetë. Së shpejti pritet edhe dalja e videokasetës së dytë, kurse albumin e pestë ka ndërmend ta realizojë vitin që vjen. Është pjesëmarrëse e shumë koncerteve brenda dhe jashtë Malit të Zi, ndër të cilat ajo veçon atë në Melburn, Sidnej, Hanover, Shtutgard e shumë e shumë të tjera.

Gender
Female

Nationality
Albanian

Eye Color
Brown - Light

Hair Color
Brown - Light

Ethnicity
White

Religion
Roman Catholic

Birthplace
Malësi e Madhe, Albania

Height
66

Build
Voluptuous

Full Name at Birth
Gjyste Vulaj

Age
39

Has Detailed Data (105)
1

Has Videos
1

Has Detailed Data (76)
1

Music Profile Complete
1

Dating Profile AutoText
{"version":"2.07","timestamp":"2017-04-08 05:30:22","bio":"Gjyste Vulaj<\/topic> is a 39 year old Albanian Singer born on 9th June, 1977 in Mal\u00ebsi e Madhe, Albania. Her zodiac sign is Gemini","relationships":{"status":"","statement":"According to our records, Gjyste Vulaj<\/topic> is possibly single.","children":"","onscreen":"","last":null,"stats":{"all":{"count":0,"longest":{"length":0,"name":null,"url":""},"shortest":{"length":false,"name":null,"url":""},"total":0},"married":{"count":0,"longest":{"length":0,"name":null,"url":""},"shortest":{"length":0,"name":null,"url":""},"total":0},"engaged":{"count":0,"longest":{"length":0,"name":null,"url":""},"shortest":{"length":0,"name":null,"url":""},"total":0},"dating":{"count":0,"longest":{"length":0,"name":null,"url":""},"shortest":{"length":0,"name":null,"url":""},"total":0},"encounter":{"count":0,"longest":{"length":0,"name":null,"url":""},"shortest":{"length":0,"name":null,"url":""},"total":0},"rumoured":{"count":0,"longest":{"length":0,"name":null,"url":""},"shortest":{"length":0,"name":null,"url":""},"total":0}},"history":"

We have no records of past relationships for Gjyste Vulaj<\/topic>.<\/p>","summary":"According to our records, Gjyste Vulaj<\/topic> has been in no relationships."},"lists":{"summary":"Gjyste Vulaj<\/topic> is a member of the following lists: Albanian Roman Catholics<\/list>, Albanian singers<\/list> and 1977 births<\/list>."}}


Dating Inconsistency Flag
{"datingStatus":"Unknown dating status"}

Gjyste Vulaj Picture Gallery
Share This on the Web


Post a Comment

Your Name:
Your Email:
This will not appear on the site
Message:


DISCLAIMER:
You are solely responsible for the comments and other content that you post. AllStarPics.Net accepts no responsibility whatsoever in connection with or arising from such content.

G1 | G2 | G3 | G4 | G5 | G6 | G7 | G8 | G9 | G10 | G11 | G12 | G13 | G14 | G15 | G16 | G17 | G18 | G19 | G20 | G21 | G22 | G23 | G24

Latest Site Comments

Joan Staley Pics

Posted by Ray 1 day ago

Joan Staley is such a beautiful woman.I would like to see how she looks tod...

One Life to Live Pics

Posted by Suri Simpson 2 days ago

Rashad Rabbit was made on May 19, 2017. He has turquoise eyes. When I was a...

Gunsmoke Pics

Posted by Cora Cartwright 2 days ago

Rashad Rabbit was made on May 19, 2017. Ansel Animaniac was made on May 11,...

Miley Cyrus Pics

Posted by elvisdreamer 2 days ago

hello earth angel you are so gorgeous'loved your song malibu looked beautif...


Browse Movie GalleriesGjyste Vulaj LinksDesktop | Mobile
This website is part of the FamousFix entertainment community. By continuing past this page, and by your continued use of this site, you agree to be bound by and abide by the Terms of Use. Loaded in 0.19 secs.
Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy
Copyright 2006-2017, FamousFix