A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Sitemap  
AllStarPics Statistics
Galleries:
Pictures:
Comments:
22,384 [NEW]

You are here: Pics  >  Dafina Rexhepi Pics (1,014 pics of Dafina Rexhepi)

Dafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina RexhepiDafina Rexhepi

Dafina Rexhepi Pics

Dafina Rexhepi
VIEWS:18,243
  VOTES:29
star rating
RATE   Yes No

Dafina Rexhepi Snapshot


First Name
Dafina

Last Name
Rexhepi

Birthday
1992-07-07

Hair Color
Brown - Light

Birthplace
Stuttgart, Deutschland

Zodiac Sign
Cancer

Ethnicity
White

Gender
Female

Profile Bio Text
Dafina Rexhepi eshte nje emer i ri qe premton shume ne boten e muzikes. 19-vjecarja qe ka lindur dhe eshte rritur nje Gjermani, beson se do te korre me shume suksese ne karrieren e saj muzikore, pasi sipas saj, ka stil te vecante nga koleget e tjera. Ndersa thuhet se ajo ka gjasa te ece ne gjurmet e kengetares se suksesshme Dafina Zeqiri, 18-vjecarja thote se nuk merr askend si model. “Fakti qe dua te jem me ndryshe, nuk do te thote qe une nuk i respektoj te tjeret. Perkundrazi, une i respektoj te gjithe dhe i vleresoj. Po ashtu, do te provoj te kem raporte te mira me te gjithe”, thekson Dafina. Kenga e saj me e njohur deri tani, eshte “Ti m`i then kufijte”, ne te cilen Dafina kendon me Etnon (Etno Engjujt), si dhe “Delicious”, ne bashkepunim me Mc Kreshen. Te dyja kenget e mesiperme, te realizuar me videoklip, jane pjese e albumit te saj te pare, qe permban gjithsej 11 kenge. Per te realizuar kete album, Dafina thote se ka punuar pervec se me Etnon dhe Mc Kresha, edhe me Lyrical Son, Dj Blunt, Dj M.I.M dhe Gentz. Ky i fundit, pra producenti i njohur Genc Prelvukaj, ka qene mbeshtetesi me i madh i Dafines ne realizimin e ketij albumi dhe videoklipeve. “Nuk e kemi pasur aspak veshtire ta realizojme albumin, edhe pse kemi punuar ne te gjate nje viti te plote. Dafina eshte kengetare shume e mire dhe i kemi kaluar me lehtesi pengesat e vogla”, pohoi Genc Prelvukaj. Nderkaq, nga ana e saj Dafina nuk harron te falenderoje aktorin Blerim Destani, sic e quan ajo, mikun e familjes, i cili i sugjeroi kontaktin me Gencin e “Etnon”.

Occupation Text
Singer

Build
Slim

Brother
Fatos Rexhepi

Favorite People
J.Lo

Full Name at Birth
Dafina Rexhepi

Official Websites
twitter.com/#!/Dafina_Rexhepi, www.facebook.com/Dafinestt, www.facebook.com/pages/Dafina-Rexhepi/140235479344978

Religion
Muslim

Height
69

Claim to Fame
Gramafon Entertaiment & Rex Gentvis Entertaiment

Weight
55

Eye Color
Hazel

Nationality
Kosovar

Age
25

Adsafe
1

Has Videos
1

Page Display = 2 (Legacy)
1

Dating Profile AutoText
{"version":"2.07","timestamp":"2017-07-22 18:46:32","bio":"Dafina Rexhepi<\/topic> is a 25 year old Kosovar Singer. Born on 7th July, 1992 in Stuttgart, Deutschland, she is famous for Gramafon Entertaiment & Rex Gentvis Entertaiment. Her zodiac sign is Cancer.","relationships":{"status":"","statement":"According to our records, Dafina Rexhepi<\/topic> is possibly single.","children":"","onscreen":"","last":null,"stats":{"all":{"count":0,"longest":{"length":0,"name":null,"url":""},"shortest":{"length":false,"name":null,"url":""},"total":0},"married":{"count":0,"longest":{"length":0,"name":null,"url":""},"shortest":{"length":0,"name":null,"url":""},"total":0},"engaged":{"count":0,"longest":{"length":0,"name":null,"url":""},"shortest":{"length":0,"name":null,"url":""},"total":0},"dating":{"count":0,"longest":{"length":0,"name":null,"url":""},"shortest":{"length":0,"name":null,"url":""},"total":0},"encounter":{"count":0,"longest":{"length":0,"name":null,"url":""},"shortest":{"length":0,"name":null,"url":""},"total":0},"rumoured":{"count":0,"longest":{"length":0,"name":null,"url":""},"shortest":{"length":0,"name":null,"url":""},"total":0}},"history":"

We have no records of past relationships for Dafina Rexhepi<\/topic>.<\/p>","summary":"According to our records, Dafina Rexhepi<\/topic> has been in no relationships."},"lists":{"summary":false}}


Dating Inconsistency Flag
{"datingStatus":"Unknown dating status"}

Dafina Rexhepi Picture Gallery
Share This on the Web


Post a Comment

Your Name:
Your Email:
This will not appear on the site
Message:


DISCLAIMER:
You are solely responsible for the comments and other content that you post. AllStarPics.Net accepts no responsibility whatsoever in connection with or arising from such content.

D1 | D2 | D3 | D4 | D5 | D6 | D7 | D8 | D9 | D10 | D11 | D12 | D13 | D14 | D15 | D16 | D17 | D18 | D19 | D20 | D21 | D22 | D23 | D24 | D25 | D26 | D27 | D28 | D29 | D30 | D31 | D32 | D33 | D34 | D35 | D36 | D37 | D38 | D39 | D40 | D41 | D42 | D43

Latest Site Comments

Tomislav Dretar Pics

Posted by tomislqv dretar 2 hours ago

Mreci l Belles plus pelles au monde!

Nena Pics

Posted by rw 4 hours ago

nena is like a fine wine. she has matured beautifully over time. I havnt se...

That Touch of Mink Pics

Posted by Luna Lincoln 1 day ago

Cadfan Cog was made on January 17, 2017. He has green eyes. Angelina Alaska...

Dr. Seuss Pics

Posted by Lourdes Lincoln 1 day ago

Angelina Alaskan Malador was made on January 5, 2015. I was born on January...


Browse Movie GalleriesDafina Rexhepi LinksDesktop | Mobile
This website is part of the FamousFix entertainment community. By continuing past this page, and by your continued use of this site, you agree to be bound by and abide by the Terms of Use. Loaded in 0.05 secs.
Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy
Copyright 2006-2017, FamousFix